Mezun Bilgi Sistemi Kuruldu.

Yayın Tarihi: 7.07.2017

Değerli Mezunlarımız,

Bir süre önce üniversitemizden mezun oldunuz. Mezuniyetinizin ardından belki bir işe başladınız belki de kendi işinizi kurdunuz veya iş arıyorsunuz. Üniversitemizle ve diğer mezunlarımızla iletişiminizi devam ettirmek için sizleri mezun bilgi sistemimize üye olmanızı bekliyoruz.

Sevgili Öğrenciler

Bu sisteme sizler de üye olarak mezunlarımız ile iletişim içerisinde olabilirsiniz.

Mezun Bilgi Sistemi nedir?

Bartın Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi: Üniversitemizden mezun olan ve halen öğrenim görmekte olan tüm öğrencilerimizin kayıt olabilecekleri bir sistemdir. Tüm öğrencilerimizin kişisel ve mesleki bilgilerinin tek bir havuzda toplanması ve daha etkili kariyer planlaması yapılması amacını da taşımaktadır.  Mezun Bilgi Sistemine kayıt olan tüm mezunlarımız ve öğrenim gören öğrencilerimiz sistem kullanıcısı olan firmalar ile iletişim kurabilir, CV oluşturabilir, iş ilanlarından kariyer fırsatı edinebilir ve Üniversitemiz ile olan bağını daimi olarak koruyabilir. Böylelikle öğrencilerimizin doğrudan iş olanakları sağlanarak, meslek yaşamlarına daha erken başlamalarına yardımcı olunması amaçlanmaktadır.

Bartın Üniversitesi olarak hedeflenen işveren/firma ve iş gören/öğrenci arasındaki iletişimi mezun bilgi sistemi ara yüzü ile buluşturup, mezun olan öğrencilerimizin hangi firmalarda çalıştığının bilgisini alarak istatistik oluşturmak ve geleceğe yönelik işgücü planlaması yaparak öğretim faaliyetini bu amaç doğrultusunda sürdürmektir.

Mezun Bilgi Sistemi'ne ulaşmak için tıklayınız.