Yayın Tarihi: 14.07.2017

Üniversitemiz 2017 Lisans Yerleştirme Sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adaylarıyla daha kolay ve hızlı iletişime geçmek için “WhatsApp İletişim Hattı” kurdu. Üniversitenin web sayfası ve aday öğrenci sayfası üzerinde oluşturulan internet bağlantısı veya 0532 262 39 74 telefon numarasıyla öğrenciler sorular sorabiliyorlar. WhatsApp üzerinden iletilen mesajlar uzman kişilerle görüşülerek hızlı bir şekilde cevaplandırılıyor.

Kurulan iletişim hattıyla öğrenciler, Üniversitemizin 7 fakülte, bir yüksekokul ve 3 meslek yüksekokulunda yer alan bölümler ve programlar hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabiliyor. Üniversite adaylarının yurt dışı eğitim olanakları, çift ana dal ve yan dal programları, yurt imkânları ve Bartın ile ilgili soruları cevaplandırılıyor. Ayrıca öğrencilere kariyer planlaması konusunda da önerilerde veriliyor.