İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak bilinen bina, fakültemize tahsis edildi.

Yayın Tarihi: 30.07.2017

Fakültemiz 2017-2018 akademik yılından itibaren mevcut binasında tek başına hizmet vermeye devam edecek. Aynı binada bulunan İslâmi İlimler Fakültesi'nin üniversitemizin yeni yerleşkesine taşınmasıyla boşalan binanın 1 ve 2. katları da fakültemize tahsis edildi. Fakültemiz mevcut 5 bölümü ve bütün akademik kadrosuyla aynı binada akademik faaliyetine devam edecek. Buna göre zemin katta Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü ve Turizm İşletmeciliği Bölümü, 1. Katta İşletme Bölümü, 3. Katta ise İktisat ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü yer alacak. Ayrıca her bölümün öğretim elemanı kadrosu da bundan böyle kendi bölümü içinde akademik çalışmalarına devam etmiş olacak.