Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, İslami İlimler Fakültesi ve Fakültemizi ziyaret ederek akademisyenlerle biraraya geldi.

Yayın Tarihi: 5.05.2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, 04.05.2017 tarihinde fakültemizi ziyaret ederek aynı binada bulunan İslami İlimler Fakültesi ve fakültemiz akademisyenleriyle biraraya geldi. Sayın Rektörümüz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Selman KARAYILMAZLAR,  İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN, aynı fakültelerin dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ramazan ARSLAN, Yrd. Doç. Dr. Yunus ABDURRAHİMOĞLU, İslami İlimler Fakültesi Sekreteri Ekrem TEKNECİ ve öğretim üyeleri tarafından karşılandı. Akademisyenlerle 301  nolu salonda biraraya gelen Rektör Uzun, "hedefleri olan bir ülkenin vizyonu olan bir üniversitesi olmayı hedeflediklerini söyledi". Prof. Dr. Uzun: "Hedeflerimizi sürdürülebilir kılmak için ortak aklı harekete geçirerek tüm iç ve dış paydaşlarımızla var gücümüzle çalışmalıyız. Burada üniversitemizin her bireyi üzerine düşen sorumluluğun farkında olarak, projeler üretmeli ve çalışmalarını topluma ulaştırmalıdır." dedi.

• Rektörümüzden ziyaret.jpg
  • Haberin Fotoğrafları