Dekanın Mesajı

Sevgili öğrenciler,
Sizler, zorlu bir sınav maratonundan sonra üniversiteli olmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşıyorsunuz. Biz de bu tatlı heyecanınızı paylaşıyor, ailemize hoş geldiniz diyoruz. Fazlasıyla yorucu ve belki de stresli bu yolda en büyük destekçiniz aileniz oldu. Bu vesileyle artık bizim için de çok değerli olan ailenizi ve yorucu maratondan sonra büyük bir heyecanla aramızda olduğunuz için siz değerli öğrencilerimizi kutluyorum. Ayrıca aramıza katıldığınız için de çok mutluyuz. Mutluyuz çünkü büyük olan ailemiz sizinle daha da büyüyecek ve ailemize değer katacaksınız. Sular Şehri yeşil Bartın'ımızı, gün geçtikçe başarılarını katlayan üniversitemizi ve sizi yetkin ve saygın kadrosuyla geleceğe hazırlayacak fakültemizi tanıdıkça iyi bir seçim yaptığınıza sevinip kendinizi daha iyi  ve güçlü hissedeceksiniz. Burada edineceğiniz birikimler, iş hayatına atıldığınızda sizi farklı kılan bireyler olmanıza katkı sağlayacaktır. Bizler, uzmanlaşmak istediğiniz konularda en çağdaş bilgiye sahip olmanızı hedefliyoruz. Bu hedeflerimize büyük bir gayretle ve yılmadan yürümeye devam ediyor ve edeceğiz. Bu gayret ve çabalar sonucunda mezun olduğunuzda mesleğinize uygun donanımlı, erdem sahibi birer liderler olmanızı diliyoruz. Bugün ülkemizin pek çok yerinde ve farklı mesleklerde çalışan, yüksek lisans ve doktora yapan mezunlarımız arasına katılacağınıza eminim. Birbirinden farklı yeteneklere sahip siz değerli öğrencilerimizi tanımak için sabırsızlandığımızı belirtir, başarılarınızın devamını dilerim.
Sevgi ve saygılarımla
Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR
  • Üniversitemiz 2018-2019 Akademik Yıl Açılışı gerçekleştirildi

• İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

• ERASMUS+ TANITIM GÜNÜ - 2018 GÜZ DÖNEMİ

• Oryantasyon Eğitim Programı

• 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıt Kılavuzu

• Fakültemize yerleşen öğrencilerimizin yüzde 94’ü kayıt yaptırdı.

• Fakültemiz Mezunu Kaymakam, Konya Bozkır İlçesinde Göreve Başladı.

• Fakültemizde Yeni Kayıt Heyecanı Başladı

• Dekanın Mesajı