image/svg+xml
image/svg+xml

Fakültemiz 7. Mezunlarını Verdi

Fakültemizin 7’nci mezuniyet töreninde öğrenciler mezun olmanın heyecanını aileleriyle birlikte yaşadı.

Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ve 2 gün süren mezuniyet törenleri büyük bir coşkuyla kutlandı. Üniversite öğrenimlerini tamamlama başarısı gösteren 2 bin 830 öğrenci mezun olmanın heyecanını yaşadı. Mezuniyet törenleri dolayısıyla Türkiye’nin 81 ilinden ve farklı ülkelerden öğrencilerin yakınları Bartın’a gelerek mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Fakültemiz öğrencisi üniversite ikincisi oldu

Mezuniyet töreninde, üniversite ikincisi olan Fakültemiz Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğrencimiz Berkan OĞUZ'a Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN tarafından başarı belgesi ve ödül verildi. 

Fakültemiz EN'leri

Fakültemiz birincisi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünden Berkan OĞUZ, ikinci Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünden Recep EMUL ve üçüncü İşletme Bölümünden Rukiye BİLİR Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Şaban ESEN'den ödüllerini aldılar.

Bölümlerde Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi

İktisat Bölümünde dereceye giren; birinci Aslıhan AKÇA, ikinci Oğuzhan TOPSAKAL ve üçüncü Hikmet Merve AÇILAN İktisat ABD Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi M Said CEYHAN'dan ödüllerini aldılar.

İşletme Bölümünde dereceye giren; birinci Rukiye BİLİR, ikinci Rabia SÜZEN ve üçüncü Remzi Cem TÜRKAN İşletme ABD Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin SABAN'dan ödüllerini aldılar.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde dereceye giren; birinciler Ezgi AKSEL ve Şeyma BAKIŞKAN, ikinci Emre YILDIZ ve üçüncü Deniz TATAR Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ABD Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bozan'dan ödüllerini aldılar.

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünde dereceye giren; birinci Berkan OĞUZ, ikinci Recep EMUL ve üçüncü ALİ UÇUCU  Yönetim Bilişim Sistemleri ABD Başkanı Doç. Dr. Alper AYTEKİN'den ödüllerini aldılar.

Hep birlikte kep attılar
25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen törenin sonunda mezun öğrenciler hep bir ağızdan mezuniyet andını okudular. Mezun öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla büyük bir coşku yaşandı. Törenler sonunda alanını uzun süre terk etmeyen mezun öğrenciler ve aileleri günün anısına çok sayıda fotoğraf çekti.

Rektör Uzun, organizasyonlarda emeği geçenlere teşekkür etti
Mezuniyet töreninin ardından konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Organizasyonlara katılarak destek veren tüm akademik ve idari insan kaynağımız ile emeği geçen tüm Bartın Üniversitesi ailesi bireylerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.  



  • Fakültemiz 2023-2024 Yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

  • Fakültemiz Öğrencilerine Ulusal Staj Programı Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

  • Fakültemiz Dekanlığında Görev Değişimi

  • Fakültemiz İşletme Bölümü için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı

  • Fakültemiz Öğretim Üyelerine Akademik Performans Ödülleri verildi.

  • Fakültemiz Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimleri Gerçekleştirildi

  • BAŞSAĞLIĞI

  • Öğretim Elemanımız 2023 Emerald Literati Ödülleri'nde Üstün Hakem Ödülü Kazandı

  • Fakültemiz Mezunu Kaymakamlık Sınavında Başarılı Oldu

  • TÜBİTAK Proje Başarımız