Fakültemiz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü 4.Uluslarası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansına Katıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılı teması olarak ilan edilen “Mesleki ve Teknik Eğitim” faaliyetleri kapsamında, BAKKA aracılığıyla Fakültemiz Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencileri ile Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Alper AYTEKİN, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı himayelerinde, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından düzenlenen “4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansı”na katılım sağladı.

Fakültemiz öğrencileri, yerli ve yabancı heyetler, uluslararası misyon temsilcileri, siber güvenlik uzmanları ve ilgilileri ile fikir alış verişinde bulunmasının yanı sıra birçok öğrencimiz staj ve uzaktan çalışma için görüşme fırsatı buldu.