01 Mayıs 2020 tarih ve 14.00-17.00 saatlerinde internet üzerinden video konferans yöntemiyle "Akademik Düzeyde Proje Döngüsü Yönetimi: Hazırlık, Uygulama ve Sonuçlandırma Süreçleri " konulu online bir seminer düzenlenecektir.

Seminer Yozgat Bozok Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa BÖYÜKATA tarafından verilecektir.

Bu etkinliğe katılmak isteyenlerin en geç 30 nisan saat 12.00' ye kadar kendi birimleriyle irtibata geçmeleri veya oiscan@bartin.edu.tr adresine  Ad/Soyad/Ünvan/Fakülte/Bölüm/E-mail/CepTel bilgilerini göndermeleri rica olunur.

WEBİNAR seminerimiz google meet üzerinden gerçekleştirilecektir.

Google meet bağlantı için katılma linki whatsapp grubuna yüklenecek ve mail adreslerinize iletilecektir.

Google meete bilgisayardan katılacak olan sayın akademisyenlerimizin linke tıklamaları yeterlidir.

Google meete telefondan katılacak olan sayın akedemisyenlerimizin ise  linke tıklayınca play storedan google meet indirmeleri gerekmektedir. İndirme gerçekleşince sistem açılacaktır.

Etkinlik Yeri: Video Konferans
Etkinlik Başlangıç Tarih ve Saati: 01.05.2020 14:00