Dekanımız İİBF Dekanlar Toplantısına Katıldı

Fakültemiz dekanı Prof.Dr. Şaban Esen, birincisi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (Burdur) düzenlenen İİBF Fakülte Dekanlar toplantısına katıldı. 8 Şubat 2020 tarihinde düzenlenen ve Türkiye’nin farklı coğrafi bölgelerinden 25 İİBF Fakültesinin davet edildiği toplantı bir sonraki toplantıya davet edilecek Türkiye’deki bütün İİBF fakülte dekanlarının katılacağı ve İİBF fakültelerinin sorunlarının tartışılacağı toplantının gündemini belirlemek amacıyla geçekleştirildi.
Toplantıda bir sonraki İİBF dekanlar toplantısında İİBF fakültelerinin sorunları 4 temel başlık altında toplanarak, her bir alt başlıklarla ilgili çalışma komisyonları oluşturuldu.
  • Fakültemiz Öğretim Üyesinin Projesi TÜBİTAK ARDEB Covid-19 kapsamında kabul edildi

• Üniversitemiz Senatosu, Pandemi sürecine dair yeni kararlar aldı

• Üniversitemizde ilk çevrimiçi ara sınavlar başarıyla tamamlandı

• Üniversitemizin ‘Uzaktan Eğitim’deki başarısı

• Fakültemiz, Fakülte Kurulu toplantısını uzaktan yapıyor.

• Üniversitemizdeki toplantılar video konferans yoluyla yapılıyor

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemiz Rektörü Uzun, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı

• İİBF Dergimiz En Etkili Yayınlar Arasında