Fakültemiz Mezunu Kaymakam, Konya Bozkır İlçesinde Göreve Başladı.

Fakültemiz Mezunu Fahri ONAY, 1991 yılında Trabzon' Köprübaşı’nda doğdu. 2009 yılında Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' nden mezun olduktan sonra 2010 yılında Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yüksek öğrenime başladı ve 2014 yılında mezun oldu. 2017 yılında İçişleri Bakanlığınca yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 Mart ayında Gümüşhane Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Gümüşhane Torul İlçesinde vekalet ettikten sonra Ordu Altınorduda kaymakam refikliği stajını tamamlamıştır.Akabinde  Samsun’un Kavak ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra şimdi Konya bozkır İlçesinde Kaymakam olarak görevine başladı.

Haber Kaynağına Ulaşmak için tıklayınız.
  • Fakültemiz 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Toplantısına Katıldı.

• 11. Mezuniyet Heyecanını Evimizde Hep Birlikte Yaşayacağız

• Üniversitemiz Engelsiz Erişim'de 8'inci sırada yer almayı başardı