Fakültemiz Mezunu Kaymakam, Konya Bozkır İlçesinde Göreve Başladı.

Fakültemiz Mezunu Fahri ONAY, 1991 yılında Trabzon' Köprübaşı’nda doğdu. 2009 yılında Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' nden mezun olduktan sonra 2010 yılında Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yüksek öğrenime başladı ve 2014 yılında mezun oldu. 2017 yılında İçişleri Bakanlığınca yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 Mart ayında Gümüşhane Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Gümüşhane Torul İlçesinde vekalet ettikten sonra Ordu Altınorduda kaymakam refikliği stajını tamamlamıştır.Akabinde  Samsun’un Kavak ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra şimdi Konya bozkır İlçesinde Kaymakam olarak görevine başladı.

Haber Kaynağına Ulaşmak için tıklayınız.
  • "Kariyenizi Şekillendiriyoruz" Etkinliği Gerçekleştirildi.

• İşkur Hizmet Noktası Fakültemizde Hizmete Başlamıştır.

• Üniversitemiz 2018-2019 Akademik Yıl Açılışı gerçekleştirildi

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı.

• Erasmus + Tanıtım Günü - 2018 Güz Dönemi

• Oryantasyon Eğitim Programı

• 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıt Kılavuzu

• Fakültemize yerleşen öğrencilerimizin yüzde 94’ü kayıt yaptırdı.

• Fakültemiz Mezunu Kaymakam, Konya Bozkır İlçesinde Göreve Başladı.

• Fakültemizde Yeni Kayıt Heyecanı Başladı