İİBF Dergimiz En Etkili Yayınlar Arasında

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergimiz, Sobiad atıf dizini tarafından 846 dergi arasından etki faktörü (impact factor) üzerinden yapılan sıralamada ilk 10’a girmeyi başardı.

Sobiad (www.sobiad.com), veri tabanında bulunan bilgilerden hareketle taradığı dergilerin 2019 yılı etki faktörünü (İmpact Factor) kamuoyu ile paylaştı. Veri tabanında taranan dergilerde yayınlanan makalelerin aldığı atıf durumu ile ilgili sayısal veriler değerlendirildiğinde Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi (0,804 impact faktor) 846 yayın arasında etki faktörü en yüksek 10’uncu dergi oldu.

Sobiad tarafından her yıl Şubat ayının ilk pazartesi günü yayınlanması planlanan etki faktörü sıralamasıyla ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, sürekli iyileşme anlayışıyla her geçen gün büyüyen ve gelişen bir üniversite olduklarını söyledi.

“Üreten bir üniversite olarak geleceğimize değer katıyoruz”

Üniversitemiz bünyesinde yayınlanan bilimsel dergilere katkı sunanlara teşekkür eden Rektör Uzun, “Her günün bir önceki günden daha iyi olması için Bartın Üniversitesi ailesinin tüm bileşenleriyle birlikte büyük gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda ulusal ve uluslararası yayın sayımızı her geçen gün arttırıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla dikkat çekiyor ve gayretlerimizin memnuniyet verici sonuçlarına ulaşmaktan mutluluk duyuyoruz.  Bilimsel anlamda önemli bir kazanım elde ettiğimiz dergilerimizin yayınlanmasında emek veren ve çalışmalarıyla geleceğimize değer katan tüm yol arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının katlanarak artmasını diliyorum” dedi.
  • Fakültemiz 2023-2024 Yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

• Fakültemiz Öğrencilerine Ulusal Staj Programı Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

• Fakültemiz Dekanlığında Görev Değişimi

• Fakültemiz İşletme Bölümü için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı

• Fakültemiz Öğretim Üyelerine Akademik Performans Ödülleri verildi.

• Fakültemiz Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimleri Gerçekleştirildi

• BAŞSAĞLIĞI

• Öğretim Elemanımız 2023 Emerald Literati Ödülleri'nde Üstün Hakem Ödülü Kazandı

• Fakültemiz Mezunu Kaymakamlık Sınavında Başarılı Oldu