Fakültemiz Mezunlarının KPSS Başarısı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları ÖSYM’nin yapmış olduğu Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre yapılan değerlendirmede Üniversite ve bölüm bazında yayımlanan başarı listelerinde üst sıralarda kendine yer buldu.

ÖSYM’nin açıkladığı KPSS 2016 yılı başarı istatistiklerine göre fakültemizde bulanan İşletme, iktisat, siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümleri alan testinden aldıkları puanlar ile üst sıralarda yer aldılar.
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü alan testi sınavında Türkiye genelinde 19’uncu, İşletme Bölümü 48’inci, İktisat Bölümü ise 55’inci oldu. 2008 yılı ve sonrasında kurulan üniversiteler sıralamasında da alan testi bazında İktisat Bölümü ise 2’inci, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 3’üncü, İşletme Bölümü 5’inci,  oldu. Bölge Üniversiteleri arasında da üst sıralarda yer alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,  alan testi başarı sıralamasında tüm bölümleri ile ilk 2’de yer aldı. Başarı istatistikleri incelendiğinde 2012 yılında ilk mezunlarını veren İktisat Bölümü başarı sıralamasını her yıl olduğu gibi 2016 yılında da yukarılara taşıdı.
  • "Kariyenizi Şekillendiriyoruz" Etkinliği Gerçekleştirildi.

• İşkur Hizmet Noktası Fakültemizde Hizmete Başlamıştır.

• Üniversitemiz 2018-2019 Akademik Yıl Açılışı gerçekleştirildi

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı.

• Erasmus + Tanıtım Günü - 2018 Güz Dönemi

• Oryantasyon Eğitim Programı

• 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıt Kılavuzu

• Fakültemize yerleşen öğrencilerimizin yüzde 94’ü kayıt yaptırdı.

• Fakültemiz Mezunu Kaymakam, Konya Bozkır İlçesinde Göreve Başladı.

• Fakültemizde Yeni Kayıt Heyecanı Başladı