Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma SÖNMEZ ÇAKIR, Arş. Gör. Yunus Emre TOPCU ve Arş. Gör. Halil Karlı’nın TÜBİTAK 2209-A “Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” Kapsamında Önermiş Oldukları Projeleri Kabul Edilmiştir

Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma SÖNMEZ ÇAKIR “Pandemi Sürecinde Farklı Ders Türlerinin Uzaktan Eğitimde Etkinliğinin Belirlenmesi ve Geliştirilmesi” Arş. Gör. Yunus Emre Topcu “Blok zincir Teknolojisinin Sağladığı Kazanımların Dış Ticaret Süreçlerine Etkisinin AHP Yöntemi Kullanılarak Değerlendirilmesi” Arş. Gör. Halil KARLI “Otonom Kamyon Takımlarının Kabulü: Türk Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Bakış Açısından Keşfedici Bir Araştırma” isimli projeleri ile destek almaya hak kazanmışlardır. Öğretim üye ve elamanlarımız tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

• Fakültemiz 2023-2024 Yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

• Fakültemiz Öğrencilerine Ulusal Staj Programı Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

• Fakültemiz Dekanlığında Görev Değişimi

• Fakültemiz İşletme Bölümü için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı

• Fakültemiz Öğretim Üyelerine Akademik Performans Ödülleri verildi.

• Fakültemiz Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimleri Gerçekleştirildi

• BAŞSAĞLIĞI

• Öğretim Elemanımız 2023 Emerald Literati Ödülleri'nde Üstün Hakem Ödülü Kazandı

• Fakültemiz Mezunu Kaymakamlık Sınavında Başarılı Oldu