Öğrenci Rehberlik ve Danışmanlık Hizmeti

"Öğrenci Rehberlik ve Danışmanlık Hizmeti" başlığı altında fakülte öğrencilerimize ihtiyaç duyulan konularda rehberlik ve danışmanlık hizmeti verilecektir. Amaç, ihtiyaç duyulan konularda bilgi kirliliğine yol açmadan öğrencilerimizi birincil kaynaktan doğru bilgilendirmek ve kariyer planlamalarında onlara yardımcı olmaktır.

Değerli arkadaşlar,
Öğrenim hayatınız süresince size lazım olacak en doğru bilgi kaynağınız öncelikli olarak fakülte web sayfasıdır, unutmayınız. Çünkü bu sayfa, bir öğrencinin aradığı her şeyi bulabileceği bir kaynak olarak tasarlanmıştır. Öğrenci, mağdur olmaması için fakülte web sayfasındaki bilgi akışını sürekli takip etmelidir.

Sevgili Öğrenciler,Öğrencilik hayatımızda bazı şeyler bize göre yanlış gidiyor olabilir. Bu yanlışlıkları olumlu anlamda düzeltmenin mutlaka yolları vardır. Bu yolların en önemlisi hiyerarşik sırayı takip etmektir.Sorun, hiyerarşik sırayı atlatacak kadar çok önemli olmadıkça bu takip aşağıdaki düzende olmalıdır.Bir sonraki aşamaya bir önceki aşamada sorun çözülemediyse geçilmelidir. Aksi halde insan kaynağı,zaman ve emek israfı kaçınılmaz olacaktır.

1- Öğrenci Sınıf Temsilcisi
2- Öğrenci Fakülte Temsilcisi