2017-2018 Akademik Yılı Onur ve Yüksek Onur Öğrenci Listeleri Açıklandı

• İktisat Bölümü Normal Öğretim Onur ve Yüksek Onur Öğrencileri için tıklayınız.
  • İktisat Bölümü İkinci Öğretim Onur ve Yüksek Onur Öğrencileri için tıklayınız.
  • İşletme Bölümü Normal Öğretim Onur ve Yüksek Onur Öğrencileri için tıklayınız.
  • İşletme Bölümü İkinci Öğretim Onur ve Yüksek Onur Öğrencileri için tıklayınız.
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Normal Öğretim Onur ve Yüksek Onur Öğrencileri için tıklayınız.
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü İkinci Öğretim Onur ve Yüksek Onur Öğrencileri için tıklayınız.
  • Turizm Bölümü İkinci Öğretim Onur ve Yüksek Onur Öğrencileri için tıklayınız.
  • Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Normal Öğretim Onur ve Yüksek Onur Öğrencileri için tıklayınız.
  • Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü İkinci Öğretim Onur ve Yüksek Onur Öğrencileri için tıklayınız.