2022 -2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yatay Geçiş Sonuçları
Merkezi Yerleştirme (EK Madde-1) Sonuçları İçin Tıklayınız.
Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız.
Kesin Kayıtlar 22-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
Fakültemize yatay geçiş hakkı kazanan ancak evraklarını elden teslim edemeyen öğrencilerin, yatay geçiş evraklarını iibf@bartin.edu.tr e-posta adresine dilekçe ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1-Onaylı Öğrenci Belgesi: Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)
2-Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript): Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı bütün dersleri ve bu derslere ait notları gösteren onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)
3-ÖSYS/YKS Puanını Gösteren İnternet Çıktısı: Öğrencilerin kayıtlı oldukları Yükseköğretim kurumlarına yerleşmiş olduğunu gösteren belgedir.
4-Daha önce Merkezi Yerleştirme (Ek Madde 1) ile Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge
5-Ders İçerikleri
6-Başvuru Formunun Çıktısı
7-Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Olmadığına Dair Belge
Yatay geçiş kayıtlanma dilekçesi: Dilekçe örneğine ulaşmak için tıklayınız.
Kayıt için gerekli evraklar E-devlet üzerinden alınan ya da EBYS üzerinden alınan belgelerde doğrulama kodu bulunması halinde kabul edilir. Islak imzalı olan belgelerin posta/kargo yoluyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının aşağıda belirtilen açık adresine gönderilmesi gerekmektedir.
ADRES:
Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yeni Derslik Binası 3. Kat 3-48 Nolu Ofis
74110 Kutlubeyyazıcılar Köyü  Merkez / BARTIN

Önemli Not: Yatay geçiş yaptıktan sonra bursunuzun/kredinizin kesilmemesi için https://www.turkiye.gov.tr/kyk-kredi-burs-nakil-basvurusu adresinden burs/kredi nakil talebinde bulunmayı unutmayınız.

Ders Muafiyeti talebinde bulunacak öğrencilerin dolduracağı dilekçe örneği için tıklayınız.