2023-2024 GÜZ DÖNEMİ MAZERET SINAVI BAŞVURULARI

2023 - 2024 Yılı Güz Dönemi Mazeret sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin https://forms.office.com/r/zczmJJ6h6s adresindeki formdan, 27 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihi saat 15:30 'a kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra bağlantı linki çalışmayacaktır.

Mazeret Sınavı Başvuru Sonuçları ayrıca ilan edilecektir.

Başvuru formu doldurulurken dikkat edilmesi gereken hususlar:
  1. Formu doldurabilmek için kendi office365 hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
  2. Mazeretlerini kanıtlayıcı belge sunamayanlar ile eksik belge gönderen öğrencilerimizin başvuruları reddedilecektir.
  3. Mazeret sınavına girdiğiniz her ders için ayrı ayrı form doldurmanız gerekmektedir.
  4. Sistem, herhangi bir alanı boş bırakmanıza izin vermemektedir.
  5. Lütfen formu gönderdiğinize emin olmak için "teşekkürler" iletisini gördüğünüze emin olunuz.

Herhangi bir problemle karşılaştığınızda 0 378 223 54 82 nolu telefon numarasını arayarak ya da iibf@bartin.edu.tr adresine e-posta göndererek irtibata geçebilirsiniz.