2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Merkezi Yerleştirme (EK Madde-1) Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Merkezi Yerleştirme (EK Madde-1) Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Merkezi Yerleştirme (EK Madde-1) Sonuçları İçin Tıklayınız.

Kesin Kayıtlar 05-09 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Fakültemize yatay geçiş hakkı kazanan ancak evraklarını elden teslim edemeyen öğrencilerin, yatay geçiş evraklarını iibf@bartin.edu.tr e-posta adresine dilekçe ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1-Onaylı Öğrenci Belgesi: Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

2-Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript): Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı bütün dersleri ve bu derslere ait notları gösteren onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

3-ÖSYS/YKS Puanını Gösteren İnternet Çıktısı: Öğrencilerin kayıtlı oldukları Yükseköğretim kurumlarına yerleşmiş olduğunu gösteren belgedir.

4- Ek Madde-1 Kapsamında Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Beyan Formu.

6-Başvuru Formunun Çıktısı

7-Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Olmadığına Dair Belge

8-Kayıt Tarihleri İçerisinde Katkı Payı / Öğrenim Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu/Makbuzu: (İkinci öğretim öğrencileri ile normal öğretim sürelerini aşan birinci öğretim öğrencileri için)

9- Muafiyet Talep Formu

10-Yatay Geçiş Kayıtlanma Dilekçesi

Kayıt için gerekli evraklar E-devlet üzerinden alınan ya da EBYS üzerinden alınan belgelerde doğrulama kodu bulunması halinde kabul edilir. Islak imzalı olan belgelerin posta/kargo yoluyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının aşağıda belirtilen açık adresine gönderilmesi gerekmektedir.

ADRES:Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yeni Derslik Binası 3. Kat 3-48 Nolu Ofis