2023 - 2024 Yılı Bahar Dönemi Mazeret Sınavı Başvuruları Hk.

2023 - 2024 Yılı Bahar Dönemi Mazeret Sınavlarına girmek isteyen öğrencilerimiz 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında (19 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar)  başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular şahsen teslim edilecektir. Şahsen belgelerin teslim edilememesi durumunda ıslak imzalı formların (İmzalı olarak iletilmeyen formlar işleme alınmayacaktır.) tarattırılarak iibf@bartin.edu.tr adresine mail ile gönderilmesi ve daha sonra belgelerin asıllarının mutlaka  Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim edilmesi gerekmektedir.
Mazeret Sınavı Başvuru Kabul/Red Sonuçları ayrıca Fakültemiz web (iibf.bartin.edu.tr) sayfasından ilan edilecektir.
Başvuru formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.
NOT: Bartın Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 15. maddesinin (c) fıkrasında; "Mazeret sınavı: Yalnız ara sınavlar için yapılır. Ara sınavların bitimini takip eden hafta içerisinde müracaat edip ilgili yönetim kurulunca mazereti kabul edilen öğrenci, mazeret sınavına girebilir." denmektedir.
Bu nedenle mazeretlerini geçerli ve kanıtlayıcı belge sunamayanlar ile eksik belge gönderen öğrencilerimizin başvuruları Fakülte Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmeyecektir.
Herhangi bir problemle karşılaştığınızda 0 378 223 5482 nolu telefon numarasını arayarak ya da iibf@bartin.edu.tr adresine e-posta göndererek irtibata geçebilirsiniz.