KYK BURS DUYURUSU

Kredi Yurtlar Kurumu’nun (KYK) Üniversitelere ayırmış olduğu burs kontenjanları belirlenmiş bu doğrultuda Fakültemize 4 (dört) kişilik kontenjan ayrılmıştır.

Yapılacak başvurular KYK tarafından Üniversitelere ayrılan kontenjanlar içindir.

KYK bursuna başvuracak öğrencilerimizin başvuru formlarını, 18.10.2018 tarihine kadar Fakültemiz UTL Bölümü  Dr. Öğr. Üyesi M. Said KÖSE’ye (Zemin Kat 8 Nolu Ofis) teslim etmeleri gerekmektedir.

• Başvuru formunu okunaksız ve eksik doldurulması ya da 18.10.2018 tarihinden sonra teslim edilmesi halinde adayların başvuru formları geçersiz sayılacaktır.
  • Fakültemiz gerek görülmesi halinde burs başvurusu yapan adaylardan beyanları ile ilgili belge isteyebilir.

Başvuru formu için tıklayınız.

BURS VERİLMEYECEK ÖĞRENCİLER(Burs Kredi Yönetmeliğinin 9.maddesi)

1-Kurumdan Öğrenim kredisi veya burs almış öğrenciler

2-5102 Sayılı Kanunun 2.maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs alan öğrenciler,

3-Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olanlar,

4-Yabancı uyruklu öğrenciler,

5-Ek süre öğrenim gören öğrenciler.