Merkezi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yatay geçiş sonuçları açıklanmıştır.

Merkezi Yerleştirme (EK Madde-1) sonuçları için tıklayınız.

Kesin Kayıtlar 14-18 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

İçinde bulunduğumuz Covid-19 pandemi süreci nedeniyle fakültemize yatay geçiş hakkı kazanan ancak evraklarını elden teslim edemeyen öğrencilerin, yatay geçiş evraklarını iibf@bartin.edu.tr e-posta adresine dilekçe ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1-Onaylı Öğrenci Belgesi: Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir. Yurtdışından yatay geçiş yapan öğrenciler bu belgenin onaylı Türkçe tercümesini göndereceklerdir.)

2-Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript): Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı bütün dersleri ve bu derslere ait notları gösteren onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

3-ÖSYS/YKS Puanını Gösteren İnternet Çıktısı: Öğrencilerin kayıtlı oldukları Yükseköğretim kurumlarına yerleşmiş olduğunu gösteren belgedir.

4-Ders İçerikleri:

5-Başvuru Formunun Çıktısı

6-Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Olmadığına Dair Belge

7-Yatay geçiş kayıtlanma dilekçesi: Dilekçe örneğine ulaşmak için tıklayınız.

8-Kayıt Tarihleri İçerisinde Katkı Payı / Öğrenim Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu/Makbuzu: (İkinci öğretim öğrencileri, uzaktan öğretim öğrencileri ile normal öğretim sürelerini aşan birinci öğretim öğrencileri için)

Ziraat Bankası internet bankacılığı üzerinden ya da bankamatiklerinden T.C. kimlik numaralarını girerek kayıt tarihleri içerisinde yatıracaklardır.

ÖNEMLİ NOT: Kayıt için gerekli evraklar E-devlet üzerinden alınan ya da EBYS üzerinden alınan belgelerde doğrulama kodu bulunması halinde kabul edilir. Islak imzalı olan belgelerin posta/kargo yoluyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının aşağıda belirtilen açık adresine gönderilmesi gerekmektedir.

ADRES:
Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yeni Derslik Binası 3. Kat 3-48 Nolu Ofis

74110 Kutlubeyyazıcılar Köyü  Merkez / BARTIN

Ders Muafiyeti talebinde bulunacak öğrencilerin dolduracağı dilekçe örneği için tıklayınız.