Staj İşlemleri (2021)

04 Haziran 2021

Staj başvurularının sona ermesi

18 Haziran 2021

Staj başvuruları kabul edilenlerin ilan edilmesi

01 Temmuz 2021 / 05 Ağustos 2021

Staj Dönemi [20 iş günü] (İsteğe Bağlı Staj)

01 Temmuz 2021 / 03 Eylül 2021

Staj Dönemi [40 iş günü] (Turizm İşletmeciliği Bölümü

Öğrencileri için Zorunlu Staj)

08 Ekim 2021

Staj Evraklarının Teslimi [Son günü]

29 Ekim 2021

Staj Değerlendirme Sonuçlarının İlanı

B-    Açıklamalar

• Staj yapacak olan öğrenciler Fakültemiz web sayfasında bulunan http://iibf.bartin.edu.tr/form-ve-belgeler/ogrenci-form-ve-belgeleri.html linkinden FRM-0348 Staj Başvuru Dilekçesi EK-1 alıp kişisel bilgiler bölümünü doldurarak Bölüm Staj Komisyonuna onaylatılması için bölüm sekreterlerinin aşağıdaki e-posta adreslerine iletmeleri gerekmektedir.
    • İktisat, Turizm İşletmeciliği, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri gkologlu@bartin.edu.tre-posta adresine,
    • İşletme, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencileri yyagci@bartin.edu.treposta göndermeleri gerekmektedir.

• Öğrenciler, onaylanmış “FRM-0348 Staj Başvuru Dilekçesi EK-1” ile FRM-0349 Staja Başlama Belgesi EK-2 belgelerini staj yapacakları kuruma götürerek gerekli kısımları onaylattırmaları gereklidir.

• İlgili kurum tarafından onaylanan belgeler ve nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte, en geç 04 Haziran 2021 tarihine kadar ilgili bölüm sekreterliklerine kargo yada posta yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Öğrencilerimizin herhangi bir aksaklığın olmaması için yukarıda staj takvimindeki tarihlere hassasiyetle riayet etmeleri gerekmektedir.

EKLER: