TÜBİTAK 2209/A-B ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI ÇAĞRISI

• Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ile üniversitede öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerinin üniversitelerden bir akademik danışman eşliğinde araştırma yapmaya teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.
  • Lisans öğrencisinin/öğrencilerinin hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı giderleri için hibe desteği sağlanır.
  • 2022 yılından itibaren maksimum destek tutarı 6.000 TL'dir.
  • 2022/1 Döneminde TÜBİTAK 2209/A ve 2209/B projeleri için müracaatlar başlamış olup, kendini geliştirmek, özgeçmişinde fark yaratmak isteyen Fakültemiz öğrencileri aşağıdaki formu doldurdukları takdirde kendileriyle irtibata geçilecektir.