BİRİM RİSK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Birim Risk Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan KARAKAŞ koordinesinde, Alt Birim Risk Koordinatörleri Doç. Dr. Aybegüm GÜNGÖRDÜ BELBAĞ, Arş. Gör. Dr. Mustafa Emir YÜCEL, Dr. Öğr. Üyesi M. Said KÖSE, Arş. Gör. Dr. Feriştah YILMAZ ve Birim Risk Komisyonu üyeleri ile toplantı yapılmıştır. Toplantıda Fakültemizin alt birimleri olan bölümler bazında stratejik planda belirttiğimiz hedeflerimiz ve bu hedeflere ulaştıracak performans göstergelerinde yaşanabilecek muhtemel risklerin belirlenmesi ve bu risklere karşı hangi cevapların verileceği kayıt altına alınmış ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konsolide Risk Tablosu oluşturulmuştur.
  • BARÜ Asya'nın En İyileri Arasında

• Fakültemiz Bölümlerinden İşletme Bölümü Akredite Olmuştur