Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemiz Akademik Kurul toplantısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Selman Karayılmazlar ve fakülte öğretim elemanları katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Fakültemize dair akreditasyon çalışmaları, akademik performans ve eğitim-öğretim süreçleri hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Selman Karayılmazlar,  "Üniversitemizin ihtisaslaşma çabasında üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Sunudan dolayı Prof. Dr. Selman Karayılmazlar’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Rektör Uzun, yapılan bu kurul toplantılarından çıkacak verilerin geleceğe dair plan yapmamızda önemli fayda sağlayacağını söyledi. Rektör Uzun, “Eğer sürdürülebilir gelecek hedefleri peşindeysek yapılması gereken ilk şey var olan konumumuzu anlamaya çalışmaktır. Tüm Üniversitede yaptığımız akademik kurul toplantıları bize çok değerli veriler sağlamaktadır. Bu verileri değerlendirirken kendimize karşı eleştirel bir tavır sergilemeliyiz dedi.

Öğrenci memnuniyetinin altını çizen Rektör Uzun, “Kurumdaki varlık sebebimiz öğrencilerimizi eğitim-öğretim anlamında geleceğe hazırlarken aynı zamanda sosyal ihtiyaçlarına da cevap vermeliyiz. Eğer öğrencilerimizle üniversite arasında bir aidiyet bağı kurmak istiyorsak onlara değerli olduğunu hissettirmeliyiz” dedi. Rektör Uzun, akreditasyon çalışmalarının önemine vurgu yaparak tüm bölümlerden gerekli hazırlıkları yapmalarını istedi.

• ICAFR 2024 Üniversitemizde Düzenlenecektir