Fakültemiz Akademik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, fakültemizde gerçekleşen akademik kurul toplantısında kalite süreçlerinden ve ihtisaslaşma çalışmalarından bahsederek, görüş alışverişinde bulundu.

Fakültemiz 2019 Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı, 03.02.2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Dekanımız Prof. Dr. Şaban ESEN, Dekan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Ramazan ARSLAN, Dr. Öğr. Üyesi Hande KÜÇÜKÖNDER  ve öğretim elemanlarımızın katılımıyla gerçekleşti.
Dekanımız Prof. Dr. Şaban ESEN'in açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, öğretim elemanları ve rektörümüz Sayın Uzun ile karşılıklı değerlendirmelerde bulundu. Kalite eksenli bir büyüme hedefleyen ve bu doğrultuda tüm bileşenleriyle gayret gösterildiği toplantıda, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi’ kapsamında ‘Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları’ alanına yönelik yapılabilecekler noktasında da görüş alışverişinde bulunuldu. Fakülte bünyesindeki çalışmalardan bahsedildikten sonra toplantı sona erdi.