Fakültemiz Mezunu Kaymakam, Konya Bozkır İlçesinde Göreve Başladı.

Fakültemiz Mezunu Fahri ONAY, 1991 yılında Trabzon' Köprübaşı’nda doğdu. 2009 yılında Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' nden mezun olduktan sonra 2010 yılında Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yüksek öğrenime başladı ve 2014 yılında mezun oldu. 2017 yılında İçişleri Bakanlığınca yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 Mart ayında Gümüşhane Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Gümüşhane Torul İlçesinde vekalet ettikten sonra Ordu Altınorduda kaymakam refikliği stajını tamamlamıştır.Akabinde  Samsun’un Kavak ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra şimdi Konya bozkır İlçesinde Kaymakam olarak görevine başladı.

Haber Kaynağına Ulaşmak için tıklayınız.
  • Fakültemiz Öğretim Üyesinin Projesi TÜBİTAK ARDEB Covid-19 kapsamında kabul edildi

• Üniversitemiz Senatosu, Pandemi sürecine dair yeni kararlar aldı

• Üniversitemizde ilk çevrimiçi ara sınavlar başarıyla tamamlandı

• Üniversitemizin ‘Uzaktan Eğitim’deki başarısı

• Fakültemiz, Fakülte Kurulu toplantısını uzaktan yapıyor.

• Üniversitemizdeki toplantılar video konferans yoluyla yapılıyor

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemiz Rektörü Uzun, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı

• İİBF Dergimiz En Etkili Yayınlar Arasında