Fakültemiz Online Mezuniyet Töreni Yoğun Katılım ile Gerçekleşti

Bu yıl pandemi nedeniyle "2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni" ZOOM uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirilmiştir. 18/09/2020 Cuma günü saat 14:30'da başlayan törene fakülte öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımı sağlanmıştır. Açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Şaban ESEN, bu yıl üniversite ve fakülte birincisi olan İşletme bölümü mezunu Yeşim TURPÇU'ya başarı belgesini takdim etmiştir.
Daha sonra Fakültemiz ve Üniversite birincisi Yeşim TURPÇU, Fakültemiz ve Üniversite ikincisi Onur Yalçın BAĞÖNÜ ve Fakültemiz ve Üniversite üçüncüsü Ömer Çağlar DURSUN kısa bir konuşma yaparak mutluluklarını dile getirdiler.

Fakültemiz İktisat bölümünden dereceye giren öğrencilerin başarı belgelerini Doç. Dr. Said CEYHAN, İşletme bölümünden dereceye giren öğrencilerin başarı belgelerini Prof. Dr. Metin SABAN, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden dereceye giren öğrencilerin başarı belgelerini Dr. Öğr. Üyesi Mesut KAYAER, Turizm İşletmeciliği bölümünden dereceye giren öğrencilerin başarı belgelerini Doç. Dr. Ayhan KARAKAŞ ve son olarak Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden dereceye giren öğrencilerin başarı belgelerini Doç. Dr. Alper AYTEKİN takdim ederek öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar dilediler.

Çiçeği burnunda mezun öğrencilerimize bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar dileriz.