Fakültemiz Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübü Tarafından Yurtdışı Dil Eğitimi ve Kariyer Semineri Gerçekleştirildi

Yönetim ve Bilişim Sistemleri kulübü tarafından gerçekleştirilen ‘Yurtdışı Dil Eğitimi ve Kariyer’ adlı seminerde konuşan Endless Abroad Genel Müdürü Gökhan Özdemir katılımcılara yurtdışı deneyimlerini aktardı. Daha sonra öğrencilerin yurtdışı dil eğitimi ile ilgiler sorularına yanıt veren Özdemir, etkinliğe katılan öğrencilere ise Londra'da 2 haftalık dil eğitimi çekilişi yaparak ödüller verdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Yönetim Bilişim Sistemleri bölüm başkanı Doç. Dr. Alper Aytekin, gerçekleştirilen etkinliğin dil eğitimi ve tecrübe paylaşımı doğrultusunda önemine vurgu yaptı.

Yönetim ve Bilişim Sistemleri kulübü akademik danışmanı Arş. Gör. Ahmet Ayaz ise
 “Bugün burada değerli öğrencilerimizin ufkunu açacak, dil eğitiminin önemine dikkat çeken etkinliklerimizden birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Ayrıca etkinlik sonunda Yönetim Bilişim Sistemleri 2017 mezunu Ömer Fırat İncesu kariyer basamaklarından bahsederek öğrencilere deneyimlerini aktardı.

Etkinlik sonunda Yönetim Bilişim Sistemleri bölüm başkanı Doç. Dr. Alper Aytekin Gökhan Özdemir'e plaketini takdim ederken, eski mezunumuz Ömer Fırat İncesu'ya ise eski mezunumuz akademik danışman Arş. Gör. Ahmet Ayaz plaket takdim etti.
  • ICAFR 2024 Üniversitemizde Düzenlenecektir