image/svg+xml
image/svg+xml

İşkur Hizmet Noktası Fakültemizde Hizmete Başlamıştır.

Fakültemizde İŞKUR Hizmet Ofisi öğrencilerimiz için Fakültemiz toplantı salonunda birinci katta hizmet vermektedir.

Çarşamba günleri açık olan İŞKUR Hizmet Ofisinde, 09:00-16:00 saatleri arasında görevli İş ve Meslek Danışmanından aşağıdaki başlıklarda destek alabilirsiniz.

Özgeçmiş (CV) hazırlama; CV sadece kimlik bilgileriniz ve aldığınız sertifikaların isimlerinden oluşan bir belge değildir. CV’niz sizi tanımayan bir işverene sunulmuş yansımanızdır. CV’niz aynı zamanda potansiyelinizi de ifade etmelidir. Eksik hazırlanmış bir CV uygun olduğunuz bir iş için eşleşme şansınızı elinizden alabilir.

İş görüşmesi ve mülakat teknikleri; İşverenlerle sürekli iletişim halinde olan İş ve Meslek Danışmanları ile birebir mülakat deneyimi yaşayabilir, eksi ve artı yönleriniz hakkında profesyonel geri dönüş alabilirsiniz. İş arama becerilerinizi arttırabilir, yarı zamanlı –tam zamanlı iş imkânları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kariyer danışmanlığı; uzmanlaşmayı düşündüğünüz sektör ve/veya meslekle ilgili olarak İş ve Meslek Danışmanı ile geleceğe yönelik yol haritanızı belirleyebilirsiniz. Eğer henüz ne yapmak istediğinize karar veremediyseniz fikir alabilir, görüşmeler sonucunda kendiniz için en iyi olanı tercih edebilirisiniz.

İşbaşı eğitim staj programları; çalışmayı düşündüğünüz meslekle ilgili okurken tecrübe kazanabilir, aynı zamanda gelir elde edebilirsiniz. İşbaşı eğitim programı hakkında detaylı bilgi almak ve gerekli belgeleri hazırlamak için Hizmet Ofisini ziyaret edebilir ya da İŞKUR web sitesini kullanabilirsiniz.

Girişimcilik ve meslek edindirme kursları; KOSGEB teşviklerine başvuru için ön koşul olan girişimcilik sertifikasına İŞKUR kursları ile sahip olabilir, meslek edindirme kursları ile ilgi duyduğunuz alanlarda eğitim alabilirisiniz.

İŞKUR üyeliği ve detaylı bilgi  için  https://esube.iskur.gov.tr/ 

  • Fakültemiz 2023-2024 Yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

  • Fakültemiz Öğrencilerine Ulusal Staj Programı Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

  • Fakültemiz Dekanlığında Görev Değişimi

  • Fakültemiz İşletme Bölümü için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı

  • Fakültemiz Öğretim Üyelerine Akademik Performans Ödülleri verildi.

  • Fakültemiz Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimleri Gerçekleştirildi

  • BAŞSAĞLIĞI

  • Öğretim Elemanımız 2023 Emerald Literati Ödülleri'nde Üstün Hakem Ödülü Kazandı

  • Fakültemiz Mezunu Kaymakamlık Sınavında Başarılı Oldu

  • TÜBİTAK Proje Başarımız