Sektörden Akademiye Lojistik" Çevrimiçi Söyleşi Serisi Başlıyor

Bartın Üniversitesi, İİBF, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü tarafından düzenlenen 10 etkinlikten oluşacak “Sektörden Akademiye Lojistik” çevrimiçi söyleşi serisinin ilk etkinliği “Uluslararası karayolu taşımacılığında operasyon yönetimi” 20.10.2020 saat: 22:30’da Zoom üzerinde gerçekleştirilecektir. Çevrimiçi söyleşi serimiz; karayolu, demiryolu, denizyolu, havayolu ve çok modlu taşımacılıkla ilişkili firmalarda çalışan 1-5 yıl deneyimli sektör temsilcilerinin saha deneyimlerini öğrencilerimize aktarmasını amaçlamaktadır. Toplam 10 hafta sürecek etkinlik serimiz boyunca katılım gösteren öğrencilere katılım belgesi verilecektir.
  • ICAFR 2024 Üniversitemizde Düzenlenecektir